Cadeau tip!

> Cadeaubonnen
Pedicure & schoonheidsbehandelingen
> Schoonheid

> Microneedling
> Behandelingen
> Mineralcare
> Microdermabrasie
> Contact

 Beautysalon

Karin

Microdermabrasie een top behandeling
Microdermabrasie is "topĒ omdat het snel hele mooie resultaten geeft! 
Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. 
Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Microdermabrasie wat is dat nu eigenlijk
Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuŁm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Wat doet microdermabrasie jouw huid
Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriŽn minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. Meer lezen> Pedicure

Cadeau tip!