> Cadeaubonnen
Pedicure & schoonheidsbehandelingen
> Schoonheid

> Microneedling
> Behandelingen
> Mineralcare
> Cadeaubonnen
> Contact

 Beautysalon

Karin

Microdermabrasie een top behandeling
Microdermabrasie is "top omdat het snel hele mooie resultaten geeft! 
Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. 
Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Microdermabrasie wat is dat nu eigenlijk
Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacum gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Wat doet microdermabrasie jouw huid
Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de porin minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Wat kun je behandelen met microdermabrasie
Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:
fijne rimpels
onzuivere huiden
huidveroudering
oppervlakkige pigmentvlekken
acne littekens (vlekjes)
zonneschade
rokershuid
grove porin
grove huidstructuur
futloze huid

Hoeveel behandelingen heb je nodig
Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Is microdermabrasie pijnlijk
Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wij werken en de kristallen die wij gebruiken.

Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling
Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.

Wat na een microdermabrasie behandeling
Jouw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kun je nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Hierover krijg je een advies tijdens jouw behandeling en intake gesprek. Omdat jouw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.> Pedicure